Welkom bij Intraflow, waar innovatie en expertise hand in hand gaan. Ik ben Dennis Hassink, de oprichter van Intraflow, en ik breng meer dan 30 jaar ervaring in kantoorautomatisering binnen de jeugdzorg met me mee. Mijn specialisatie is Microsoft 365.

Mijn creativiteit zet ik graag in voor het ontwikkelen van op maat gemaakte oplossingen met standaard Microsoft 365-producten. Hiermee creëer ik een moderne en intuïtieve digitale werkomgeving die uw bedrijfsvoering ondersteunt. Met mijn kennis van Microsoft 365 producten maak ik een moderne werkplek toegankelijk voor zzp’ers, startende ondernemers en mkb-bedrijven.

Ik zet mij graag in voor het optimaliseren en automatiseren van uw administratieve processen, zodat uw organisatie efficiënter kan werken. Stel u een IT-omgeving voor die eenvoudig te gebruiken is en altijd en overal toegankelijk via laptop, pc, tablet en telefoon, zolang er een internetverbinding is. Naast gebruiksgemak en flexibiliteit voldoet uw IT-omgeving aan de strengste moderne beveiligingsnormen, wat niet alleen de efficiëntie verhoogt, maar ook de beveiliging versterkt. Ontdek de toegevoegde waarde die ik u kan bieden en laat mij u helpen het volledige potentieel van Microsoft 365 te benutten. Samen maken we uw IT-omgeving toekomstbestendig en veilig.